OMG METAAL heeft veel ervaring met het vervaardigen en monteren van Jansen profielen.

Kijk op de gallerie voor voorbeelden en bel gerust op of klik hier voor onze contactpagina.

Hieronder een korte beschrijving hiervan:

Jansen profielen passen zeer goed in zowel moderne als oude gebouwen. Ook ziet men steeds meer combinaties van oude architectuur met modern aandoende Jansen profielen. Voor een perfecte thermoe en geuild isolatie kan er gebruik van Janissol profielen worden gemaakt.


Staal is zeer robuust en biedt een hoge mate van weerstand tegen mechanische beschadigingen. Jansen profiel systemen zijn bij uitstek geschikt voor gebruik bij toe- en doorgangen en ramen van openbare gebouwen, commerciële en industriële gebouwen, scholen en ziekenhuizen, sport en vrije tijd complexen, of servicecentra en treinstations. Met een waarde van circa 210 kN/mm2, heeft staal de hoogste elasticiteitsmodulus van de algemeen gebruikte materialen in de bouw. De specifieke voordelen van staal openen interessante mogelijkheden voor brandbeveiliging,  inbraak preventie en geluidsisolatie. Het brede scala van producten omvatten ook thermisch isolatie systemen en rvs en aluminium profielen.

Jansen is de absolute marktleider voor high-tech goed isolerende en vooral oogstrelende profiel constructies, voor een uitstekend isolatie adviseren wij het gebruik van Janissol profielen.


Jansen profiel stalen buis-systemen kunnen  gebruikt worden voor deuren, poorten, ramen en gevels. Industriële prefabricage bespaart tijd en maakt het hele proces zo eenvoudig en voordelig. Onze uitgebreide reeks van profielen wordt aangevuld met een compleet assortiment fittingen en fabricage van geavanceerde tools.

Toepassingen:

    * Deuren, poorten en ramen
    * Gevels
    * Oriel en piramide geglazuurde
    * Serres
    * Instappunten
    * Dakramen en luifels
    * Gecertificeerde brandbeveiliging ontwerpen
    * Vouw-en schuifdeuren

Voordelen:

    * Lange levensduur
    * Weerstand tegen mechanische beschadiging
    * Duidelijke voordelen voor inbraakwering, geluidsisolatie en brandveiligheid
    * Laag energieverbruik
    * Gemakkelijk te recyclen
    * Eenvoudige fabricage

  www.jansen.com

 

 
©2009 delta s | email: info@omgmetaal.nl | Disclaimer
Hosted & powered by F’actdesign